Windows Phone pe telefoane Sony (Ericsson)? Da, chiar pe un prototip vandut pe eBay!

Stiri Telefoane Sony Ericsson

Publicat: Vineri 09-Mar-2012 21:53:20 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 393 ori
Sony Ericsson inca mai are modele de care nu stiam, in ciuda faptului ca noile smartphone-uri ale companiei au aparut sub branding Sony. Astazi vedem pe eBay la vanzare un prototip de telefon Sony Ericsson care ruleaza Windows Phone. Este vorba despre Sony Ericsson Julie, pe care il puteti admira mai jos.
 
 Windows Phone pe telefoane Sony (Ericsson)? Da, chiar pe un prototip vândut pe eBay!

Se pare ca e la moda sa vinzi handseturi Windows Phone pe web inainte de lansare, deoarece cu o luna in urma aparea chiar in Romania pe okazii un telefon LG nelansat inca, tot cu Windows Phone la bord. Totusi, Julie e o cunostiinta mai veche a noastra, de vreme ce se vehiculau zvonuri despre el inca din 2010. Handsetul este un slider cu tastatura QWERTY, dotat cu camera de 8 megapixeli si cu un design destul de placut, din cate vad. Din cate am inteles terminalul vine si cu un procesor de 1 GHz, 512 MB RAM si 8 GB memorie interna.

Cea mai mare problema atunci cand apar zvonuri despre un handset WP de la Sony o reprezinta produsele rivale PlayStation si Xbox, sau mai bine zis serviciile asociate lor. Mai nou, Sony a pus la dispozitie certificarea PlayStation si serviciile aferente tuturor terminalelor Android, iar o integrare a lui Xbox Live pe terminalele sale nu pare a avea sens...
Ceilalti au citit si: