WWE Immortals Review (Huawei Mate 8): nu chiar Mortal Kombat X, dar cu o savoare proprie si combo-uri bine randate (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 06-Mar-2016 19:33:07 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 826 ori
Jocurile fighter statice se tin garla de la Injustice incoace si Nether Realm le-a produs pe cele mai celebre. Pe lista se afla atat Mortal Kombat X, cat si WWE Immortals, care primeste review mai jos. Am testat jocul pe Huawei Mate 8 si aflati ca el e gratuit in Play Store.
 
WWE Immortals

Vom lupta de aceasta data cu wresleri din liga WWE, avand parte de numeroase combo-uri vazute si la TV in serile in care se difuzau luptele. In continuare confruntarile sunt in regim de 3 versus 3, cu tap si swipe pentru atacuri si cu apasarea cu doua degete pe ecran pentru a para. Unreal Engine 3 se afla in spatele lui WWE Immortals, de aceea arata atat de bine si animatiile sunt asa complexe.

Luptatorii includ nume mari ca John Cena, The Rock sau Undertaker, fiecare cu propria mitologie si versiuni derivate. Exista si afinitati intre luptatori, dar si itemuri pe care le putem asocia pentru a ii ajuta sa isi amplifice puterile. Atat itemurile, cat si wrestlerii vin sub forma de carti de joc si exista si o limita de energie pentru fiecare personaj, dupa care trebuie sa asteptam, cam ca in MK X.
 
WWE Immortals Review (Huawei Mate 8): nu chiar Mortal Kombat X, dar cu o savoare proprie si combo-uri bine randate (Video)

Atacurile speciale se activeaza odata ce bara de jos e incarcata, cu 3 nivele de atac diferite. Puteti otravi inamicii, sa le luati 70% din viata sau sa ii faceti sa sangereze, totul cu animatii complexe. Veti vedea rotiri in aer, o vampa muscand de cap luptatori, atacuri in forma de tornada si oameni in flacari. Veti face level up folosind punctele de experienta castigate si nivelul de dificultate e foarte scazut aici.

Exista si lupte cu gameri reali evident, dar trebuie ceva grinding pana sa ajungeti un luptator bun. Retineti si ca multiplayerul nu e in timp real, ci cu un ghost al adversarului uman. In fundal se aude muzica rock destul de generica, dar placuta urechilor mele. Apropo de fundal, nivelele si designul lor sunt cam dezamagitoare prin simplitatea lor, fata de MK X de exemplu. Ii acordam acestui titlu nota de 8.7 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Huawei Mate 8, prețuri actualizate:
​eMAG.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Cel.ro.ro QuickMobile.ro Compari.ro
 
Review WWE Immortals, prezentat pe Huawei Mate 8
 




Ceilalti au citit si: