Vodafone va lansa servicii de apelare WiFi in urmatoarele saptamani, pentru inceput in UK

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Vineri 11-Sep-2015 19:41:24 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 904 ori
Operatorul Vodafone a anuntat ca va incepe sa ofere servicii de apelare via WiFi in urmatoarele saptamani. Vestea vine la putin timp dupa anuntarea serviciilor VoLTE Vodafone, iar in cazul in care va intrebati e vorba pentru inceput de un debut britanic, deci mai avem de asteptat pe piata autohtona.
 
Vodafone va lansa servicii de apelare WiFi în urmatoarele saptamâni, pentru inceput in UK

Deocamdata totul e in stadiu de "coming soon", cu o lista de telefoane compatibile partial confirmata. Pe lista se afla iPhone 5s, iPhone 6c, iPhone 6 si 6 Plus, dar si Galaxy S6, S5 si Galaxy S6 Edge, plus Microsoft Lumia 640 si HTC One M9. WiFi Calling este o solutie care permite conectarea la reteaua Vodafone chiar si atunci cand folosesti o conexiune WiFi si chiar in locurile unde nu exista semnal al operatorului.

Nu va fi nevoie de descarcarea unei aplicatii separate, ci doar de conexiune WiFi si astfel se pot realiza apeluri ca in modul normal de functionare. Ideea acestui serviciu e de a rezolva lipsa de acoperire in zone precum subsoluri (unde sunt multe cluburi de altfel), in incaperi cu ziduri foarte groase sau in metroul londonez, dupa cum afirma Vodafone.




Ceilalti au citit si: