Publicat: Luni 17-Mar-2014 12:32:15 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 669 ori
Lansat luna trecuta in cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, noul flagship al companiei coreene Samsung a avut parte atat de reacții pozitive, cat și de reacții negative din partea publicului in special datorita design-ului adoptat, care nu se diferențiaza prea mult fața de vechea generație S4.
 
Vodafone va avea exclusivitate pentru comercializarea modelului auriu Samsung Galaxy S5

Astazi aflam ca modelul auriu Samsung Galaxy S5 va fi disponibil in exclusivitate prin intermediul operatorului Vodafone, urmand ca acesta sa ajunga in magazine incepand cu data de 11 aprilie. De asemenea, și comercianții romani au dat startul de curand programului de precomanda ce poziționeaza modelul Galaxy S5 la un preț de aproximativ 3100 lei.

Samsung Galaxy S5 dispune de un display Full HD de 5.1 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de pana la 128 GB. Acesta vine și cu o serie de noi funcții printre care se numara scannerul pentru amprente digitale și senzorul pentru masurarea ritmului cardiac. Samsung Galaxy S5 va fi disponibil și pe alb, negru sau albastru.




Ceilalti au citit si: