Vodafone va aduce noutatile de la MWC in magazine: terminale Android de ultima generatie; Iata-le!

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Luni 21-Feb-2011 15:50:58 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 801 ori
vodafoneVodafone Romania tocmai a anuntat ca va include in portofoliul sau cateva dintre terminalele Android pe care vi le-am prezentat direct din Barcelona, saptamana trecuta, in cadrul Mobile World Congress 2011. Lista include terminalul Samsung Nexus S, tableta Samsung Tab 10.1, smartphone-ul Samsung Galaxy S II, handsetul dual core LG Optimus 2X si modelul 3D LG Optimus 3D. In plus, Sony Ericsson Xperia Arc si HTC Desire S isi vor etala performantele impreuna cu aceste modele.

Cuvintele cheie pentru aceste produse sunt: 3D, Android 2.3, display-uri foarte performante si procesoare dual core.

Samsung Nexus S ne este deja familiar, deoarece il avem in teste si suntem siguri ca va va impresiona. Fie ca e vorba de ecranul touch de 4 inch, camera de 5MP, memoria de 16GB sau procesorul de 1 GHz, acest terminal Android 2.3 va va face sa treceti definitiv la OS-ul Google.
 
Google Nexus S

Samsung Galaxy Tab 10.1 este cea mai noua tableta Samsung, prezentata la MWC 2011 si care vine cu un procesor dual core Tegra 2 de 1GHz, plus o camera de 8 megapixeli, cea mai puternica de pe o tableta pana acum. In partea frontala gasiti si o camera de 2 megapixeli, iar tableta ruleaza excelentul sistem de operare Android 3.0 Honeycomb.
 
Galaxy Tab 10.1

Samsung Galaxy S II este smartphone-ul care ne-a impresionat cel mai mult la Mobile World Congress 2011 si in acelasi timp cel mai subtire din lume, cu o grosime de doar 8.49 mm. Handsetul foloseste un incredibil display Super AMOLED Plus (primul din lume), cu o diagonala de 4.3 inch si se bazeaza pe o un procesor dual core de 1 GHz pentru a rula Android 2.3.
 
Samsung Galaxy S II

LG Optimus 2X este primul telefon cu procesor dual core de pe piata din Europa, dar si in Romania, el marcand debutul acestei tehnologii la nivel local. Procesorul sau este un Tegra 2 de 1GHz, iar handsetul vine si cu o camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura full HD si HDMI mirroring este de asemenea printre specificații.
 
Optimus 2X

Avem si un telefon 3D printre noile produse de la Vodafone si anume LG Optimus 3D, dotat cu ecran 3D si camera cu posibilitate de captura 3D. Ecranul sau este un touchscreen de 4.3 inch, care afiseaza imagini tridimensionale fara a necesita ochelari speciali. Captura 3D se realizeaza cu ajutorul a doua camere de 5 megapixeli aflate in partea din spate.
 
Optimus 3D

Sony Ericsson Xperia Arc vine cu un design curbat si este un telefon extrem de subtire, apropindu-se de Galaxy S II. Terminalul ruleaza Android 2.3, iar excelentul sau ecran Reality se bazeaza pe tehnologia Sony Mobile Bravia engine. Şi camera acestui handset este de calitate, oferind o rezolutie de 8 megapixeli si bazandu-se pe tehnologia Sony Exmor R for Mobile.
 
Xperia Arc

HTC Desire S vine in continuarea hitului Desire si etaleaza un design elegant, un procesor Snapdragon de 1 GHz si Android 2.3 Gingerbread. Şi acest model l-am putut vedea la MWC filmat de cattre trimisul nostru, Zsolt Tamassy.
 
Desire S

Şi acum sa ne pregatim de lansarea acestor terminale, asteptand evident si replica de la Orange Romania.

 




Ceilalti au citit si: