Publicat: Sambata 12-Dec-2009 13:57:37 - Autor: Alex Stanescu - Afisat de: 325 ori
Dupa ce am aruncat o privire asupra ofertelor Orange din perioada sarbatorilor de iarna, iata ca si Vodafone intra in acest razboi al campaniilor de publicitate online, lansand "Planul Meu". In cadrul acestei campanii, utilizatorii trebuie sa isi faca un cont pe acest site http://www.planulmeu.ro si sa posteze planurile lor pentru anul 2010.
 
Vodafone te premiaza pentru planurile tale din 2010

Planurile pot fi publicate fie sub forma de text sau video, existand deja bloggeri celebri ca Arhi sau Zoso care au postat planurile sub forma de clip pe site-ul campaniei Vodafone. In plus, aflam ca prin intermediul acestui serviciu, planurile inregistrate vor fi disponibile mai tarziu utilizatorului sub forma de remindere prin SMS sau prin mail, pentru ca acesta sa nu le uite.

In ce priveste concursul asociat acestei campanii, Vodafone anunta ca inregistrarea planurilor pana pe 4 ianuarie 2010 va permite utilizatorilor sa participe automat la tragerea la sorti pentru un telefon HTC Magic plus o Cartela Vodafone. Vor mai exista 3 premii care contin, fiecare, o Cartela Vodafone si o geanta ecologica Vodafone. In acest razboi al campaniilor de publicitate online, ne intrebam cand va urma si mutarea celor de la Cosmote.

Planul nostru pentru 2010 este un nou Mobilissimo. Al vostru?


Ceilalti au citit si: