Vodafone ofera telefoane la prețuri speciale in perioda 1-15 august; promoție disponibila exclusiv online

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Luni 04-Aug-2014 23:52:45 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 788 ori
In timp ce canicula pare a poposi din nou la noi in țara, iata ca operatorul Vodafone Romania se gandește ca o serie de reduceri speciale nu ar strica deloc. Astfel, in perioada 1-15 august, vom beneficia de o serie de smartphone-uri la prețuri speciale, promoția fiind disponibila exclusiv online.
 
Alcatel Pop C7

Printre aceste terminale regasim atat device-uri mid-range, cat și dispozitive de top, cum ar fi phablet-ul Samsung Galaxy Note 3. Unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri este Alcatel Pop C7, device ce ofera un display HD de 5 inch, un procesor MediaTek, 512 MB RAM și o camera foto de 5 megapixeli. Acesta poate fi achiziționat acum la abonamentul Smart 13 la un preț de 1 euro (preț vechi - 24 eur).
 
Huawei Ascend P7

Urmatorul pe lista este Samsung Galaxy S4 Mini, device care costa acum 29 euro la abonamentul RED 25. De asemenea, intalnim și alte terminale ca și Sony Xperia E1 - 9 euro la abonament Smart 11, Huawei Ascend G6 LTE - 34 euro la abonament RED 19, sau Huawei Ascend P7, flagship ce poate fi achiziționat la prețul de 79 euro impreuna cu un abonament RED 25.
 
Samsung Galaxy Note 3

Ultimul smartphone ce intra in aceasta oferta de telefoane cu prețuri speciale este Samsung Galaxy Note 3, un phablet care inca se regasește in topurile celor mai puternice terminale de pe piața deși a fost lansat acum mai bine de 1 an. Prețul acestuia devine astfel de 149 euro impreuna cu abonamentul RED 39.




Ceilalti au citit si: