Publicat: Joi 04-Mar-2010 22:54:18 - Autor: Alex Stanescu - AfiÅŸat de: 119 ori
Vodafone roamingVodafone tocmai a anuntat un sistem de notificare in legatura cu nivelul de utilizare a serviciilor de date mobile in roaming. Clientul va fi instiintat la atingerea unei anumite valori care corespunde traficului realizat.

Pana la 1 iulie 2010, abonatii Vodafone care folosesc servicii de date in roaming pot alege o varianta de notificare via SMS, in conformitate cu normele UE. Serviciul de notificare care va anunta cand ati atins pragul de trafic dorit este disponibil pentru toti abonatii, indiferent de oferta de roaming aleasa.

Oferta se aplica atat utilizatorilor serviciilor de date pe telefonul mobil (Vodafone World sau Vodafone Passport Date Mobile), cat si celor care folosesc serviciul date pe laptop (Vodafone ConnectAbroad). Pragurile de notificare (cu sau fara intreruperea serviciului) variaza de la 40 de euro, pana la 500 de euro, fara TVA.

Oferta este disponibila si in afata spatiului european, iar daca sunteti client Vodafone si nu optati pentru o varianta de notificare dintre cele disponibile pana la 1 iulie 2010, veti beneficia automat de optiunea standard de notificare (alerta prin SMS la atingerea pragului de 40 de euro). Utilizatorii Cartelei Vodafone si a serviciului Vodafone Avantaj beneficiaza de la 1 martie 2010 de alerta prin SMS la atingerea valorii de 40 de euro.


Ceilalti au citit si: