Vodafone lanseaza tehnologia VoLTE și demonstreaza funcția avansata de apelare numita Call+

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Miercuri 05-Noi-2014 13:57:53 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1465 ori
In cadrul unui eveniment ce a avut loc astazi in București, operatorul Vodafone Romania a anunțat lansarea a doua noi produse, mai precis a tehnologie VoLTE și a funcției avansate de apelare denumita Call+. Printre personalitațile din cardul companiei ce au fost prezente la fața locului s-a numarat și Ravinder Takkar, Președinte și CEO Vodafone.
 
Vodafone lanseaza tehnologia VoLTE și demonstreaza funcția avansata de apelare numita Call+

Acesta a avut placerea sa ne prezinte tehnologia LTE ce reprezentinta o inovație in domeniul apelurilor de voce, furnizata prin dezvoltari importante ale rețelei. Totodata, ni s-a demonstrat și serviciul revoluționar Call+ ce ofera mai multa interacțiune, productivitate și personalitate apelurilor de voce.
 
Vodafone VoLTE

Aflați ca Vodafone este primul operator din Romania care lanseaza tehnologia VoLTE și demonstreaza capabilitațile Call+, acesta numarandu-se și printre primii operatori din Europa care lanseaza o astfel de tehnologie.
 
Vodafone lanseaza tehnologia VoLTE și demonstreaza funcția avansata de apelare numita Call+

Revenind la VoLTE, aflați ca acesta permite utilizatorilor sa comute fara intreruperi intre apelurile de voce și video in cadrul aceleiași conversații, cat și sa partajeze fișiere multimedia, pentru o experiența mai interactiva, productiva și personala. Pentru a demonstra aceasta tehnologie, CEO-ul Vodafone, Ravinder Takkar a decis sa ne prezinte o conversație via VoLTE cu Simona Halep, conversație in cadrul careia am vazut un schimb de fișiere multimedia, cat și trecerea la modul de apelare video.
 
conversație via VoLTE cu Simona Halep

Cea de-a doua noutate Vodafone care va debuta in 2015 se numește Call+, acesta fiind un serviciu bazat pe VoLTE ce permite utilizatorilor adaugarea mai multor informații pe ecranul persoanei apelate, cum ar fi prioritatea apelului, subiectul discuției și o imagine. Printre terminalele compatibile Call+ din portofoliul Vodafone se numara: Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 și Huawei Ascend P7.
 
Ravinder Takkar

Aceasta funcție va fi disponibila in viitor și pe alte terminale, odata ce producatori vor distribui un update software catre clienți. Ca o mica incheiere, Ravinder Takkar, a declarat faptul ca Vodafone transforma prin intermediul acestor noi produse smartphone-ul utilizatorilor in terminale și mai inteligente




Ceilalti au citit si: