Vodafone lanseaza programul “O tableta pentru fiecare roman” - oferind achizitionarea produselor selectate din gama cu plata in rate

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Miercuri 22-Mai-2013 18:45:44 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 505 ori
Vodafone Romania tinteste spre a oferi tuturor romanilor oportunitatea de a achizitiona prin doua metode facile, produse de tip tableta in rate. Programul denumit “O tableta pentru fiecare roman” include plata in rate pe facura Vodafone si abonamente speciale de internet.
 
Vodafone lanseaza programul “O tableta pentru fiecare român” - oferind achizitionarea produselor selectate din gama cu plata în rate

Prin programul demarat de Vodafone Romania vor fi oferite o serie de abonamente denumite Internet Tab ce includ trafic de date de pana la 5 GB si compatibilitate cu standardul 4G cu viteze de pana la 100 Mbps. Internet Tab Standard, Plus si Turbo ofera trafic incepand de la 1.5 GB, 3 GB, respectiv 5 GB si acces la serviciile de Cloud cu 5, 15, respectiv 25 de GB oferiti gratuit in functie de abonament.
 
O tableta pentru fiecare roman

In ce priveste primele dispozitive oferite de Vodafone, aici ne intalnim cu Smart Tab II 7, precum si produse foarte cunoscute de la Samsung, cum ar fi Galaxy Tab II 7, Galaxy Tab II 10.1 si Galaxy Note 10.1 LTE. Sistemul de creditare pentru aceste produse se refera la plata pe factura, cu un avans ce porneste de la 30 de Euro, sau plata prin card de credit cu avans 0. In ce priveste pretul abonamentelor, acesta pleaca de la 10 Euro si pana la 18 Euro in functie de beneficiile oferite.
 
Tablete prin Vodafone

Desi, fara indoiala o initiativa de laudat, consideram ca cei de la Vodafone ar fi putut fi (mult) mai generosi in ce priveste traficul de date. Nu exagerez cand afirm ca prin intermediul vitezelor 4G, cei 5 GB de trafic pentru cel mai scump abonament pot fi epuizati intr-un timp extrem de scurt. Astfel, dintr-odata oferta nu mai pare asa de atractiva.




Ceilalti au citit si: