Publicat: Luni 16-Iun-2014 21:07:34 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 447 ori
Daca a fost vreodata un moment propice pentru lansarea unui serviciu TV, atunci acela este Cupa Mondiala 2014. Vodafone profita de ocazie si lanseaza un serviciu 4G TV pentru utilizatorii din Olanda, serviciu care sunt sigur ca va ajunge si la noi.
 
Vodafone lanseaza oferta 4G TV în Olanda, în curând si în România?

In tara nationalei care a umilit Spania vineri, serviciul Vodafone va oferi posibilitatea de streaming live al meciurilor transmise de catre televiziunile olandeze. Serviciul va include un pachet de 6 canale TV, printre care se regasesc Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, 23kitchen, CNN si National Geographic. Taxa lunara pentru accesul la aceste programe este de 7.95 euro, iar prima luna e oferita gratuit pentru cei care se inregistreaza.

Mai trebuie mentionat si ca tot traficul consumat in cadrul aplicatii nu va fi scazut din abonamentul date al utilizatorului. Practic acesta are trafic nelimitat in serviciul 4G TV. Avand in vedere implicarea celor de la Orange in zona TV, asteptam de ceva vreme si un raspuns de la Vodafone in aceeasi zona, iar 4G TV ar putea fi mutarea ideala.




Ceilalti au citit si: