Vodafone lanseaza o oferta speciala de Sarbatori; mai multe beneficii incluse pentru abonați

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Sâmbata 16-Noi-2013 19:52:42 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1266 ori
Ieri, 15 noiembrie, cei de la Vodafone au lansat o oferta speciala pentru Sarbatori ce aduce beneficii sporite, noi abonamente și telefoane la prețuri speciale. Aceasta oferta vine și cu un slogan propriu: “Un 2014 nelimitat de bun”.
 
Vodafone lanseaza o oferta speciala de Sarbatori; mai multe beneficii incluse pentru abonați

Utilizatorii care doresc sa incheie sau sa reinoiasca un abonament ce pornesc de la Easy 7 sau gama Smart primesc bonus 2014 minute/sms-uri naționale și 2014 MB trafic de internet. Clienții care prefera abonamentele RED, vor beneficia la randul lor de un bonus ce consta in 2014 MB trafic de date valabil timp de 12 luni. Aceste bonusuri se acorda abonaților ce semneaza un contract pentru o perioada de 24 luni.

De asemenea, utilizatorii inscriși in programul Vodafone Familia, pot opta incepand de astazi pentru 2 noi abonamente: RED 15, ce include convorbiri și SMS-uri nelimitate in orice rețea, 250 MB trafic de internet și 5 GB de stocare in aplicația Vodafone Cloud, și cel de-al 2-lea abonament denumit RED 20, ce ofera același beneficii, precum și acces la telefoane la prețuri speciale.

Abonații RED 20 pot alege smartphone-ul Samsung Galaxy Trend, la un preț de 19 euro. Acesta dispune de un display de 4 inch, o camera foto de 5 megapixeli și un procesor de 1 GHz. De asemenea, și abonații RED 29 pot alege dintre 2 smartphone-uri disponibile la prețuri de doar 1 euro: HTC Desire 500 sau Nokia Lumia 625. Mai multe detalii cu privire la noua oferta puteți gasi pe vodafone.ro/abonamente.




Ceilalti au citit si: