Vodafone isi depaseste recordul de trafic in weekendul cu 4G gratuit; Iata cifrele perioadei de varf si experienta Internetului gratuit 4G

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Marti 15-Sep-2015 20:01:20 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 960 ori
Sunt sigur ca ati aflat ca Vodafone Romania a sarbatorit un an de Supernet 4G cu o oferta speciala in weekendul trecut. Astfel pe 12 si 13 septembrie, utilizatorii au putut folosi nelimitat serviciile 4G, ba unii chiar au primit si inca o luna bonus pe langa cele 2 zile. Azi Vodafone revine cu datele acestei perioade de gratuite, care includ si recorduri de trafic.
 
Vodafone

Astfel, weekendul trecut a adus un consum cu 30% mai mare decat in ziua cu cel mai mare consum istoric de date. In plus, cifrele au fost cu 39% mai mari decat in weekendul cu cel mai mare trafic de pana acum. Fata de weekendul anterior a crescut traficul cu 40%, iar judetele care au condus la capitolul consum de date 4G sunt Bucuresti-Ilfov, Timisoara, Brasov si Prahova.

Momentul de varf pentru traficul de date a fost sambata, intre 21:40 si 22:30. Ora cu cei mai multi utilizatori conectati simultan a fost 20:00, sambata. Publicul a impartit consumul de date intre activitati ca video streaming pe primul loc, apoi browsing si social media pe 3. Vodafone Romania ofera acum acoperire 4G pentru 2500 de localitati din tara noastra si primele 100 de orase.

Acoperirea 4G+ revine la 9 orase, printre care si Capitala, Brasov, Cluj sau Timisoara. Putem specula ca ultimul weekend (si luna ce urmeaza pentru unii utilizatori) au fost un test pentru ceva mai amplu, pregatit de Vodafone. Sa fie vorba de Internet nelimitat 4G?




Ceilalti au citit si: