Vodafone este lider in ce privește numerele de telefonie mobila portate din 2008 pana in prezent

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Vineri 03-Aug-2012 23:05:11 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 183 ori
Vodafone nu mai este numarul 1 pe piața locala de ceva vreme, dar uite ca au gasit ocazia sa iasa in fața cu un comunicat de presa din care reiese, potrivit ANCOM - Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare in Comunicații - ca din 2008 pana in prezent s-au portat cele mai multe numere de telefon in rețeaua Vodafone.
 
Vodafone este lider în ce privește numerele de telefonie mobila portate din 2008 pâna în prezent

Vorbim de 186.793 de numere de telefon pana la data de 31 iulie. Ar fi fost interesanta o comparație cu Orange și Cosmote. Și declarația CEO-ului Vodafone Romania:

"Vodafone este operatorul preferat de catre utilizatorii de telefonie mobila din Romania care isi porteaza numarul In alta retea. Ne bucuram ca utilizatorii aleg reteaua noastra, iar acest lucru ne motiveaza sa ne continuam eforturile pentru a oferi clientilor nostri cea mai buna experienta de pe piata"

Prin portabilitatea numerelor se poate pastra numarul indiferent de operatorul la care ești abonat indiferent ca folosești un abonament sau o cartela preplatita.

Credeam ca pe primul loc se afla Cosmote. Acești au crescut destul de mult in ultimii 4 ani de zile și presupuneam ca multe persoane ce aveau numar de Orange sau Vodafone au mers spre Cosmote care avea unele planuri tarifare cu o atracție ceva mai mare, dar uite ca Vodafone se poziționeaza ca no. 1. Oare sa fie ecart mare fața de Orange și Cosmote?  




Ceilalti au citit si: