Vodafone contesta hotararea emisa de Tribunalul București, cu privire la modificarea clauzelor de reziliere a contractelor

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Joi 17-Dec-2015 15:01:09 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 797 ori
Ca de fiecare data, contractele de abonare la serviciile unui operator sunt insoțite și de catre unele puncte nu tocmai in favoarea clienților. Acest lucru se intampla și in cazul Vodafone, operator ce este obligat sa elimine o serie de clauze din contractele de abonament, acestea fiind considerate abuzive de instanța.
 
Vodafone contesta hotarârea emisa de Tribunalul București, cu privire la modificarea clauzelor de reziliere a contractelor

Decizia in cauza ce a fost luata de catre Tribunalul București la data de 20 noiembrie, va fi contestata totuși de catre Vodafone in termen de 30 zile de la momentul in care se va primi motivarea instanței de judecata. Aflam ca aceasta hotarare a fost luata in cadrul unui dosar ce a pornit acum un an, dupa un control al ANPC.

Datorita faptului ca oficiali ANPC nu pot decide daca un contract are sau nu clauze abuzive, aceștia sunt nevoiți sa acționeze in instanța, lucru ce s-a și intamplat. Aparent, in spatele acestor clauze abuzive se afla și un punct prin care utilizatorii Vodafone sunt obligați sa plateasca despagubiri operatorului, in cazul in care se decide rezilierea contractului de abonament inainte de termenul minim.




Ceilalti au citit si: