Vodafone aduce noi beneficii pentru abonații Vodafone Business și introduce noile abonamente RED Start, respectiv White Top

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Joi 22-Mai-2014 15:38:42 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1481 ori
Vodafone aduce noi beneficii pentru abonații Vodafone Business și introduce noile abonamente RED Start, respectiv White TopAstazi, cei de la Vodafone ne-au anunțat prin intermediul unui comunicat de presa cu privire la faptul ca noile abonamente Business RED includ acum minute și trafic de date in roaming. Astfel, vom putea beneficia de minute, mesaje și trafic de date in roaming, precum și minute internaționale pe mobil, valabile catre orice destinație.

Minutele de roaming disponibile in pachetele RED vor putea fi utilizate și pentru apelurile internaționale efecutate din strainatate, in 45 țari. De asemenea, toate abonamentele White și RED au mai mult trafic de date inclus, iar abonații pot opta pentru doua noi pachete: White Top (20 euro), și RED Start (23 euro).

Traficul de date inclus pentru abonații va porni de la 250 MB pentru noul RED Start și ajunge pana la 2 GB cu noul pachet RED Top. Printre alte benficiii aduse pentru clienții care calatoresc in strainatate și folosesc unul dintre noile pachete RED Extra (29 eur), RED (45 euro) și RED Top (75 eur) se numara și apelurile nelimitate primite in roaming.

Noul abonament RED Start ofera pentru o taxa lunara de 23 euro, apeluri și SMS-uri naționale nelimitate, 250 minute internaționale și 400 minute in roaming, precum și 750 MB trafic de date naționala + 250 MB trafic de date in roaming. De asemenea, și pachetul White Top vine cu o serie de beneficii atractive printre care se numara minute și SMS-uri nelimitate in rețea , 300 minute in orice rețea naționala și catre rețelele internaționale fixe și mobile, și 750 MB trafic de date pentru 20 euro lunar. Puteți afla mai multe despre noile beneficii și abonamente incluse accesand topicul Vodafone din cadrul formului Mobilissimo pe care il puteți regasi chiar aici.
 




Ceilalti au citit si: