Publicat: Sâmbata 12-Sep-2015 13:47:32 - Autor: Szilárd-Ervin Szőgyényi - Afisat de: 2766 ori
Probabil ati aflat deja de actiunea Vodafone Romania prin care acestia ofera doua zile de internet nelimitat, gratuit, 4G, pentru clientii companiei, toate acestea in intervalul 12 - 13 septembrie, adica chiar in acest weekend!
 
Vodafone internet G4 gratuit o luna de zile

Probabil ati citit si teoria mea legat de motivul pentru care Vodafone ofera acest bonus abonatilor proprii, daca nu, o puteti face aici, deoarece e strans legat de informatia pe care o voi impartasi in paragraful ce urmeaza.

Mai mult ca sigur nu sunt singurul caruia i s-a oferit in afara de cele 2 zile mai sus amintite, inca o luna de internet nelimitat, gratuit, 4G, de catre dealerii operatorului rosu. Deci practic voi avea acces nelimitat si gratuit la internet 4G LTE pana in data de 16 octombrie!

Evident am incercat sa-l trag de limba pe ofertantul care m-a sunat, intrebandu-l de motivul pentru care primesc acest bonus, insa acesta n-a putut sa-mi ofere mai multe informatii, asta ori pentru ca nu stia, ori pentru ca n-avea voie.

Un lucru e sigur! Vodafone se pregateste de ceva si cu siguranta vom vedea noi oferte din partea lor, asta si in contextul concurentei acerbe din parte Digi Mobil in ceea ce priveste pachetul de date oferit de acestia, dar luand in calcul și faptul ca Telekom si Orange tocmai si-au improspatat oferta. 




Ceilalti au citit si: