Vodafone Romania ofera de azi pana la 5 GB trafic de date gratuit pe Cartela Vodafone; Vorbesti, net primesti!

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Marti 18-Feb-2014 16:05:15 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 970 ori
Vodafone România ofera de azi pâna la 5 GB trafic de date gratuit pe Cartela Vodafone; "Vorbesti, net primesti!"Utilizatorii Cartelei Vodafone au parte astazi de o veste excelenta, mai ales daca petrec mult timp pe web si niciodata nu le este de ajuns cantitatea de MB. Ei bine, de azi ei vor primi cate 1 MB trafic de date pentru orice apel efectuat sau primit.

Oferta se aplica indiferent de reteaua in care apelati sau de reteaua in care se afla utilizatorul care va apeleaza. Promotia va permite sa acumulati trafic de date pana la 5 GB in fiecare luna. Vodafone Romania pune la dispozitie aceasta ofera atat utilizatorilor noi, cat si a celor existenti pe Cartela. Ideea este cu atat mai atractiva cu cat doua persoane care sunt in reteaua Vodafone si poarta convorbiri dese impreuna vor beneficia si de mega de trafic impreuna.

Pentru a primi acest beneficiu, trebuie sa va inscrieti in promotia "Vorbesti, net primesti" prin trimiterea unui SMS gratuit la numarul 2777. Clientii Cartelei Vodafone primesc primul bonus la doua saptamani de la inscriere in campanie, valabilitatea sa fiind de 2 saptamani. Va puteti inscrie pana pe 31 martie.




Ceilalti au citit si: