Publicat: Joi 30-Iun-2011 22:07:40 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 301 ori
VodafoneVodafone Romania va oferi de la 1 iulie noi optiuni pentru Internetul pe mobil, cu tarife avantajoase, fie ca e vorba de acces la mail, retele sociale, sau chiar trafic gratuit in portalul Vodafone live!

Optiunea Internet pe mobil 50 MB va veni in intampinarea utilizatorilor care au nevoie ocazional sa navigheze pe web si sa isi verifice mailul. Acestia vor plati 2 euro pe luna, fara perioada contractuala, iar utilizatorii care semneaza un contract de 12 luni pot alege aceasta optiune pentru doar 1.5 euro pe luna.

Abonatii serviciilor de date Vodafone pot alege si optiunea Internet pe mobil 250 MB, cu tariful lunar de 4 euro, fara perioada contractuala. Pentru un abonament incheiat pe 12 luni, costul va scadea la 3 euro pe luna. Daca aveti nevoie de mai mult trafic, aveti la dispozitie optiunea de 500 MB, pentru 7 euro pe luna, sau pentru 5.5 euro pe luna, pentru un abonament pe 12 luni.

In cele din urma, va sta la dispozitie varianta de abonament Internet pe mobil 1GB, cu tarif lunar de 12 euro. Costul devine 9 euro pe luna pentru contractul de 12 luni.




Ceilalti au citit si: