Publicat: Joi 20-Mai-2010 09:48:38 - Autor: Alex Stanescu - AfiÅŸat de: 106 ori
Vodafone labseaza Facebook gratuitAvand in vedere popularitatea tot mai crescuta a serviciului de socializare Facebook, Vodafone Romania a anuntat ca va oferi acces gratuit la Facebook pe telefonul mobil, prin intermediul unui nou serviciu. Astfel, 0.facebook.com va fi metoda prin care veti accesa serviciul de socializare, aceasta fiind o pagina simplificata, optimizata pentru o viteza crescuta de navigare.

Clientii Vodafone Romania vor beneficia de trafic de date gratuit pe site-ul 0.facebook.com. Puteti considera acest website o versiune mai rapida si mai simpla pentru mobil a lui m.facebook.com, cu mentiunea ca noul site nu include grafica sau imagini. Totusi, fotografiile pot fi accesate printr-un singur click pe linkurile catre imagini, utilizatorul fiind anuntat ca iese de pe 0.facebook.com in acel moment.

Acest serviciu a fost dezvoltat printr-un parteneriat al celor de la Vodafone cu Facebook, cu scopul de a permite clientilor operatorului sa fie mereu in contact cu prietenii si familia prin orice browser mobil.


 


Ceilalti au citit si: