Publicat: Miercuri 09-Mar-2011 12:34:37 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 620 ori
Vodafone Romania a lansat astazi in cadrul unui eveniment oficial smartphone-ul Samsung Google Nexus S, primul model cu Android 2.3 Gingerbread de pe piata. O alta premiera este noul design curbat al ecranului Super Clear LCD, pe care il etaleaza acest smartphone.
 
Google Nexus S la Vodafone

Clientii Vodafone vor putea achizitiona terminalul la preturi ce pornesc de la 149 de euro (TVA inclus). Trebuie sa mentionam ca suntem familiarizati cu acest handset, caruia i-am facut recenzia aici, astfel ca lansarea de azi nu poate decat sa ne bucure, deoarece semnifica intrarea pe piata de masa a lui Android 2.3 si asta prin oferte accesibile ale operatorului Vodafone.

Nexus S poate fi achizitionat de azi in magazinele Vodafone si cele partenere, iar handsetul vine cu preturi pornind de la 149 de euro, impreuna cu pachetul smartphone Complet 2000 si Internet pe Mobile 1GB. Dotarile terminalului includ si un display Super LCD de 4 inch, o memorie de 16 GB, suport WiFi si un procesor Samsung de 1 GHz, excelent pentru a rula Android 2.3.

Iata lista completa de preturi si abonamente cu care vine handsetul:
 
Pret Google Nexus S




Ceilalti au citit si: