Vodafone Romania isi anunta asteptarile pe 2014: un an al cresterii consumului de date si adoptiei de smartphone-uri

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Marti 31-Dec-2013 13:32:28 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 767 ori
Vodafone Romania isi anunta asteptarile si predictiile pentru 2014, un an care va sta sub semnul evolutiei. 2013 a adus comunicare nelimitata si servicii 4G, iar 2014 va fi anul cresterii consumului de date si adoptiei de smartphone-uri, se pare.
 
Vodafone România îsi anunta asteptarile pe 2014: un an al cresterii consumului de date si adoptiei de smartphone-uri

In 2013 trebuie remarcat si acel acord pentru partajarea infrastructurii de retea incheiat de Vodafone si Orange Romania, o noutate pe piata de la noi. Serviciile 4G au debutat in acest an in portofoliul Vodafone, iar la anul ele se vor extinde, atat ca acoperire, cat si ca numar de terminale care le suporta. Vodafone promite si investitii semnificative in 2014 si 2015 pentru extinderea retelei in toate marile orase ale tarii, dar si cresterea infrastructurii de fibra optica pentru clientii business.

Reteaua de magazine Vodafone va fi la randul sau modernizata, iar Vodafone Romania va avea parte de un buget suplimentar de 45 de milioane de lire sterline pe urmatorull 2 ani. Aceasta este urmare a vanzari Verizon de Vodafone Group si asteptam si evolutii pe partea de Operatiuni, prin intermediul retelei Danubius.




Ceilalti au citit si: