Vodafone Romania anunta Internet Combo: oferta ce permite atasarea de trafic de date abonamentelor de voce

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Sâmbata 03-Dec-2011 02:30:36 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 471 ori
Vodafone Internet ComboVodafone Romania a anuntat lansarea unei noi oferte pentru clientii sai, fie existenti sau noi. Este vorba despre Internet Combo, care permite utilizatorilor de pachete Mega 8 si a celor cu valoare superioara sa primeasca 50% mai mult trafic de date.

Acest trafic suplimentar poate fi folosit pe tableta, laptop sau PC, cu un SIM suplimentar. Aceasta extraoptiune se va aplica si clientilor companii, abonati Vodafone. Tariful aplicat pentru extraoptiune este de 3 euro pe luna, in plus fata de abonamentele de Internet pe mobil, iar utilizatorii primesc cu 50% mai mult trafic si un SIM in plus, utilizat pentru a conecta la Internet PC-ul, tableta sau laptopul.

Mai aveti inclus in oferta si un modem de date gratuit, cu viteze de pana la 7.2Mpbs. Clientii pot alege intre mai multe pachete de Internet mobil, care pornesc de la 9 euro pe luna (TVA inclus) si vin cu trafic initial de 2 GB, in cazul abonamentului Internet Nelimitat Standard. Oferta se extinde la 4 GB la abonamentul de 12 euro, sau 6 GB la cel Extra, in valoare de 14 euro. Mai exista si un pachet Profesional, cu trafic de 18 GB si tarif de 19 euro pe luna.




Ceilalti au citit si: