Vodafone Romania a lansat astazi HTC Sensation, cel mai performant telefon al producatorului asiatic

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Joi 16-Iun-2011 21:34:17 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 561 ori
Dupa o perioada de asteptare si speculatii, Vodafone Romania a lansat astazi oficial smartphone-ul dual core HTC Sensation. Evenimentul de lansare a avut loc in Fratelli Expresso Bar din Bucuresti și a inclus cateva discursuri ale oficialilor HTC si Vodafone, plus zone de testare pentru noul telefon.
 
Vodafone România a lansat astazi HTC Sensation, cel mai performant telefon al producatorului asiatic

Trebuie mentionat din start pretul de pornire al acestui nou model HTC si anume 139 de euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament Complet (2000 minute Vodafone, 400 minute nationale) care va duce clientul la suma de 48.45 euro lunar. Achizitionand smartphone-ul la pretul de 199 de euro, abonamentul va fi de 27 de euro si aveti si varianta de a plati 379 de euro pentru telefon si 13 euro lunar.

HTC Sensation, a carui recenzie am prezentat-o deja, vine cu un procesor dual core de 1.2GHz, un touchscreen qHD de 4.3 inchi, camera de 8 megapixeli, Android 2.3 Gingerbread si interfata HTC Sense in cea mai noua versiune, cea 3.0.

Printre vorbitorii de astazi s-au numarat Karina Pereira, marketing manager HTC, sectiunea Europa de Sud Est, Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone Romania si Kostas Kastamonitis, un alt oficial HTC. Pe lista de persoane prezente la eveniment au fost si Silviu Nicolescu, PR manager Vodafone Romania, Dan Dragomir, Cristian China Birta (Chinezu), Bogdan Epure (Nihasa) si Cosmin Vasile (Softpedia).
 

Vorbitorii au pus accentul pe importanța parteneriatului dintre HTC si Vodafone si pe evolutia produselor HTC in tara noastra. Astfel, de la modele precum HTC Touch Diamond, am ajuns la hituri precum HTC Desire si acest nou sosit HTC Sensation. Pentru alte detalii aveti galeria foto de mai jos si clipul din acest articol.

Daca sunteti in cautare de alternative, il gasiti pe Sensation la pretul de 2.399 lei la evoMAG.ro, respectiv 2.599 lei la eMag.ro.
 
Vodafone HTC Sensation




Ceilalti au citit si: