Vodafone Romania a inceput sa ofere abonamente cu cantitate dubla sau tripla de trafic de date la retenție!

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Miercuri 30-Sep-2015 16:24:57 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 2230 ori
La inceputul acestei luni va prezentam o teorie care spunea ca Vodafone Romania ar putea sa inceapa sa ofere Internet 4G nelimitat pentru mobil in viitorul apropiat. Totul venea pe fondul unor teasere care s-au transformat apoi intr-un weekend intreg de trafic 4G nelimitat, oferit de Vodafone intre 12 si 13 septembrie. Ei bine, acum avem extra detalii despre o posibila noua oferta ce justifica acel test.
 
Vodafone România a început sa ofere abonamente cu cantitate dubla sau tripla de trafic la retenție!

Retineti ca unii utilizatori Vodafone au primit bonus pe langa cele 2 zile de trafic 4G nelimitat inca o luna imediat dupa si am speculat din nou ca "ni se pregateste ceva". Am aflat si cifre cu privire la acel weekend de gratuitate, in care au fost stabilite recorduri de trafic si reteaua Vodafone a rezistat cu brio. Acum am descoperit o fotografie dintr-o nota interna a operatorului, trimisa catre angajati si pe care o vedeti mai sus.

Ea face referire la pastrarea clientilor ce au abonamente gata sa expire si include doua oferte atractive: RED 10 fara telefon, acum cu 3 GB trafic de net inclus, fata de 1 GB cat era inainte, sau RED 15 fara telefon, cu 6 GB trafic de net, in loc de 1.5 GB. Respectiva captura arata si o data de expirare de 30 septembrie, deci ne asteptam ca la inceputul lui octombrie sa fie reinnoita oferta, poate cu si mai mult trafic. Rețineți ca acea captura de mai sus e neoficiala și e oferita doar unor clienți, nu tuturor.

Un lucru e sigur: testul 4G a decurs bine, deci ne asteptam ca "robinetul" de date sa fie mai generos in perioada urmatoare si preturile nu suna rau deloc. Poate vom vedea si un abonament cu Internet nelimitat 4G totusi...




Ceilalti au citit si: