Viitorul transmisiunilor video cu face shifting e aici; Face2Face aplica o masca digitala aproape perfecta in timp real (Video)

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Luni 21-Mar-2016 21:04:44 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 792 ori
Sunt sigur ca ati auzit de Masquerade si interesul mare pentru tehnologia sa, dar si achizitia sa de catre Facebook. Ei bine nivelul urmator dupa aplicarea unei masti de pirat sau maimuta pe telefon e aplicarea unei fețe de om perfect randate. Şi asta face tehnologia Face2Face.
 
Viitorul transmisiunilor video cu face shifting e aici; Face2Face aplica o masca digitala aproape perfecta în timp real (Video)

Prin aceasta tehnologie se pot manipula clipurile YouTube in timp real, dar si transmisiunile TV. Tehnologia e atat utila, cat si inspaimantatoare, facandu-ne sa punem la indoiala orice transmisiune viitoare, chiar si cu caracter oficial. Masca digitala e perfect aplicata, fie ca e vorba de cea a lui George Bush sau Vladimir Putin. Proiectul vine de la Universitatea Stanford si animeaza expresiile faciale ale clipului tinta, folosind un actor sursa si re-randarea outputului video prin manipularea faciala cu o masca digitala aplicata peste.
 
Viitorul transmisiunilor video cu face shifting e aici; Face2Face aplica o masca digitala aproape perfecta în timp real (Video)
 
Sunt monitorizate simultan expresiile faciale ale subiectului si mastii, folosind o masuratoare densa a consistentei fotometrice. Asfel, pe viitor oricine va putea fi PewDiePie, Obama sau Putin, cu filtrul potrivit. Şi nici macar nu trebuie sa aiba forma fetei similara! Oare in cat timp va ajunge tehnologia la nivel comercial?
 




Ceilalti au citit si: