Publicat: Miercuri 17-Iul-2013 15:22:50 - Autor: Tudor Gergely - Afisat de: 736 ori
HP nu a mai incercat nimic pe piata smartphone-urilor dupa esecul numit Palm (care nu a fost deloc un sistem de operare rau de altfel). Am vazut in ultimul timp tablete cu Android de la aceasta companie insa nici urma de vreun smartphone. Zilele acestea avem insa noutati in acest domeniu.
 
Viitorul smartphone HP se va numi Brave; Snapdragon 800 în interior
 
Un nou leak, venit cu ajutorul celor de la Phone Arena, ne aduce atat o imagine cat si posibile specificatii. Este vorba de o randare foarte vaga, care ar putea fi de asemenea un fals, si de o captura din aplicatia Antutu, in care se vad cateva dintre specificatiile si numele acestui smartphone, si anume Brave. Daca zvonul se adevereste, vom avea un smartphone HP cu un design minimalist, propulsat de Snapdragon 800 tactat la 2 GHz si GPU Adreno 330. De asemenea memoria va fi 2GB. Ecranul nu va fi 1080p, insa la cei 4.5 inch, o rezolutie 1600x900 este foarte buna. Terminalul ruleaza deocamdata Android 4.2 si are o camera de 14.5MP in spate si 5MP in fata.
 
Nu aflam alte detalii si nu avem nici dovezi care sa confirme autenticitatea acestor zvonuri. Din imagini si specificatii as spune ca este un smartphone performant, care nu concureaza cu ecranele FullHD ale celorlalti producatori, dar care ar putea aduce diverse bonusuri software. Sa speram ca va avea un pret acceptabil. V-ar place un smartphone HP? Ar fi mai potrivit mediului business?



Ceilalti au citit si: