Viitorul flagship taiwanez se va numi HTC O2 și va aduce un chip Snapdragon 820; primim și certificare pentru rezistența la apa

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Miercuri 19-Aug-2015 12:53:12 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1846 ori
De ceva timp suntem la curent cu situația și planurile celor de la HTC. Pentru a trece peste hopul numit One M9, taiwanezii lucreaza la un nou flagship care sa ia prin surprindere consumatorii și mai ales fanii brandului. Deși inițial se zvonea ca acest nou terminal urma a fi numit HTC One M10, detalii noi sosite pe web tind catre un nou nume.
 
HTC O2

Aparent, s-ar fi luat decizia ca noul model sa fie denumit HTC O2, nume ce nu suna deloc rau, și care ar putea reprezenta aceasta renaștere a companiei printr-un design nou. Sursele de origine chineza ne prezinta astazi cateva detalii foarte interesante despre acest presupus HTC O2.

In primul rand, ni se dezvaluie ca telefonul va sosi in prima faza cu un display Quad HD de 6 inch, urmand ca anul viitor sa fie prezentata și o versiune cu panou de 5 inch. Lista de dotari pentru acest phablet mai include 4 GB memorie RAM, un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 64 sau 128 GB spațiu intern de stocare și un senzor frontal de 5 megapixeli.

De asemenea, se pare ca telefonul va adopta o camera foto principala de 20.7 megapixeli, una de la Sony speram. Presa chineza susține ca HTC O2 va aduce o baterie de 3.500 mAh, dar și faptul ca difuzoarele stereo frontale vor fi pastrate. Carcasa telefonului urmeaza a sosi cu un panou frontal cu margini mai inguste.

Totodata, exista zvonuri potrivit carora telefonul va oferi certificare pentru rezistența la apa și praf, caracteristica ce nu suna deloc rau. Voi ce va doriți de la acest nou flagship HTC?




Ceilalti au citit si: