Publicat: Vineri 28-Aug-2015 20:34:52 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 937 ori
Aflam cu cateva zile in urma ca acel telefon special flagship al celor de la LG, programat pentru aceasta toamna nu va avea totusi dotari extrem de high end. El nu va nici un model "super premium", cu carcasa metalica, dupa cum afirma chiar seful LG Mobile. Ei bine, azi avem noi detalii despre acest handset, de la presa din Coreea de Sud.
 
Viitorul flagship de toamna de la LG ar putea veni cu o camera duala deosebita

Nou venitul ar trebui sa soseasca in trimestrul 4 si se pare ca va avea o camera foarte buna. Va fi greu pentru LG sa ofere o camera si mai buna decat cea excelenta de pe LG G4, poate doar la capitolul filmare sa mai umble putin. Noutatea reala ar fi un setup dual al camerei, conform surselor din Coreea de Sud. Va fi interesant de vazut daca aceste doua camere inseamna si captura 3D sau captura in adancime, cum am vazut pe HTC One M8.

De asemenea, mai aflam ca acest model nu va avea un procesor Snapdragon 820, ci se va multumi cu un S810 si va aduce si 4 GB RAM LPDDR4, plus un ecran Quad HD de 5.8 inch, cu panou Quantum IPS. De vreme ce diagonala indica clar sosirea unui phablet, nu as exclude si un stylus din aceasta ecuatie. Pacat ca nu vom primi un corp metalic totusi...




Ceilalti au citit si: