Publicat: Joi 18-Noi-2010 18:56:17 - Autor: Radu Iorga - Afişat de: 227 ori
După ce a dezamăgit prin Palm Pre 2, care a upgradat specificaţiile predecesorului său dar nu destul, Palm ne promite surprize pentru 2011. Prezent la Web 2.0 Summit, eveniment desfăşurat în această săptămână în San Francisco, şeful companiei, Jon Rubinstein a vorbit despre planurile de viitor ale producătorului lui Treo, Pre şi Pixi.
 
Palm va avea un viitor stralucit

Vă reamintim că Palm face acum parte din HP, după achiziţia ce a avut loc în această vară. Deşi compania nu a anunţat vreun produs nou la Web 2.0 Summit, oficialul său a reamintit tuturor de trecutul glorios al Palm, care a inventat PDA-ul şi precursorii smartphone-urilor de azi, prin seria Treo. Rubinstein a motivat fuziunea cu HP prin faptul că producătorul lui Pre avea nevoie de resurse suplimentare, pentru a face faţă rivalilor săi.

De asemenea, bossul Palm a făcut şi puţin teasing, afirmând că în următoarele luni vom vedea numeroase terminale cu webOS la bord, inclusiv o tabletă promiţătoare. Oficialul a strecurat şi puţină nostalgie în discursul său, afirmând că ar cumpară chiar şi în ziua de azi un terminal cu Palm OS la bord şi design nou. Pe când şi nişte detalii proaspete despre tableta Palm?




Ceilalti au citit si: