Vedetele tehnologiei din Silicon Valley se reunesc la o cina cu pizza: sefii de la Twitter, Yahoo, cativa oficiali Apple si Google la aceeasi masa!

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Vineri 18-Ian-2013 13:59:44 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 407 ori
Cei de la Business Insider au descoperit o fotografie echivalenta cu "Cina cea de de Taina" daca vreti, doar ca in domeniul IT. In jurul mesei sunt numai vedete din Silicon Valley, numai CEO de varf. De ce ne intereseaza acest lucru? E bine uneori sa vedem cine sunt cei care conduc gigantii tech, cei care iau marile decizii.
 
Vedetele tehnologiei din Silicon Valley se reunesc la o cina cu pizza: sefii de la Twitter, Yahoo, câtiva oficiali Apple si Google la aceeasi masa!

In imagine apar CEO-ul Twitter, Dick Costolo, CEO-ul Nextdoor, Nirav Tolia, Jony Ive de la Apple, CEO-ul Yahoo Marissa Mayer si directorul Google X, Mike Cassidy, cel care a postat fotografia pe web. La masa se aflau si CEO-ul Dropbox, Yelp si Path. Greu de spus daca intalnirea s-a lasat cu contracte si parteneriate sau a fost una informala. Speculatii au aparut imediat ca Jony Ive ar fi mediat o noua incercare a celor de la Apple de a cumpara Dropbox.

Din cate se pare CEO-ul Twitter, Dick Costolo e apropiat de sefa Yahoo, care a investit in startupul lui Jack Dorsey, director Twitter. Pentru cei care nu stiu ce este Google X, aceasta este ramura de proiecte secrete si futuriste Google, precum masinile care se conduc singure si Google Project Glass. Credeti ca vom vedea Apple colaborand cu vreuna din companiile reprezentate la aceasta masa? Sau cumparand vreuna?




Ceilalti au citit si: