Urmatorul telefon flagship de la HTC nu se numi M10, dar va avea procesorul Snapdragon 820 la interior (Zvon)

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Miercuri 11-Noi-2015 20:05:41 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 630 ori
Au inceput sa abunde scaparile despre HTC One X9 si mai nou si M10, dar se pare ca acesta din urma nu va fi flagshipul HTC in urmatoarele luni. O sursa de pe Twitter afirma ca urmatorul model pilot de la HTC nu va adopta modelul de denumire cu initiala "M".
 
Urmatorul telefon flagship de la HTC nu se numi M10, dar va avea procesorul Snapdragon 820 la interior (Zvon)

Asta inseamna ca HTC One M7, M8 si M9 nu vor avea un M10 dupa ele, ci un handset cu o denumire noua. In schimb aflam ca acest flagship va sosi cu procesor Snapdragon 820 la interior, chipsetul proaspat anuntat ieri. HTC a mizat pe Snapdragon 810 in acest an si a regretat cu siguranta alegerea, avand probleme cu supraincalzirea pe HTC One M9.

Revenind la zvonul de mai sus, jurnalistul italian care afirma ca nu vom vedea un HTC One M10 ține sa mentioneze si ca urmatorul flagship HTC va debuta in aprilie 2016. Putem specula ca la bord se va afla un ecran Quad HD, 4 GB RAM, o baterie de peste 3000 mAh si Android Marshmallow. Marea intrebare e daca vom mai beneficia de difuzoare BoomSound si camera Ultrapixel, dar si cine va produce senzorul camerei principale...




Ceilalti au citit si: