Publicat: Vineri 20-Feb-2015 22:40:04 - Autor: Mobilissimo.ro - Afisat de: 929 ori
Probabil va intrebati ce s-a intamplat cu Mobilissimo.ro in ultimele zile, de vreme ce nu ati putut accesa site-ul. Am castigat la Loto si am plecat cu totii peste mari si țari? Un soarece a ros cablul care alimenta serverele Mobilissimo.ro? Sau hackerii ne-au spart parola? Ei bine nu, e doar un downtime...
 

Sa va explicam: sistemul de operare Linux de pe serverul nostru dedicat a decis sa inceteze a mai functiona si asta din senin. Au aparut astfel tot felul de erori, dintr-o cauza necunoscuta noua. Backupul de cPanel nu a putut fi recuperat, dar din fericire avem copii de siguranta ale site-ului, printr-o metoda alternativa, dar una mai dificila cand vine vorba de a readuce online site-ul.

Cei de la Clausweb ne-au fost de mare ajutor si au lucrat 24 de ore pe zi pentru a repune Mobilissimo.ro in functiune. In acest moment Mobilissimo.ro ruleaza pe un server provizoriu si speram sa nu fie probleme cu vizibilitatea site-ului. Va rugam sa ne semnalati eventualele probleme, daca le intalniti. Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru perioada de prezenta offline a site-ului.




Ceilalti au citit si: