Publicat: Joi 12-Mai-2011 18:09:45 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 631 ori
Xperia Play nu este doar un telefon cu un sistem de control tip PlayStation atasat... este visul oricarui fanboy Sony care a dorit sa existe intr-o buna zi un telefon care sa suporte aceleasi jocuri precum o consola PlayStation. Xperia Play este acel PSP Phone pe care il asteptam de atat de multi ani si pe care gamerii il vor aprecia.
 
Unboxing Xperia Play - am scos telefonul din cutie si gamerul din noi (Video)

Deocamdata va prezentam experienta de unboxing a acesui handset, pus la dispozitie noua de catre evoMAG, aceiasi care ne-au furnizat primii un iPad 2 si LG Optimus 2X. Ei bine, cutia lui Xperia Play s-a desfacut rapid, avand in vedere nerabdarea de a vedea cum arata acest PSP Phone. Terminalul primit in teste este cel in varianta alba, iar printre accesoriile sale se numara incarcatorul, un cablu USB, o pereche de casti Sony cu un design minimalist si un incarcator auto.

De asemenea in cutia telefonului-consola se aflau si obisnuita serie de manuale si o husa protectoare pentru terminal. Avem de-a face cu un model ce ruleaza Android 2.3 Gingerbread, atat de customizat de Sony Ericsson ca aproape nu am recunoscut OS-ul. Designul industrial al telefonului este fantastic, iar partile metalice ne-au cucerit imediat, atat prin modul in care reflecta lumina, cat si prin finetea cu care se imbina cu zonele plastificate ale carcasei...

Vom reveni cu o recenzie completa a telefonului cat de curand, dupa ore bune de jucat titlurile cu care vine acest telefon, printre care si FIFA 2010, Sims 3 si Bruce Lee Dragon Warrior.
 




Ceilalti au citit si: