Publicat: Vineri 22-Aug-2014 23:00:08 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 464 ori
Retailerul brazilian Livraria Logos, cel care a scapat pe web informatii despre telefonul Motorola Moto E inainte de lansarea sa a publicat acum din greseala informatii si despre noul Moto X, dar si despre urmatorul Moto G. Dupa cum sunt sigur ca stiti deja, Motorola are programat un eveniment pe 4 septembrie, unul organizat in SUA si separat de IFA.
 
Un retailer brazilian publica din greseala informatii noi despre Moto X+1 si noul Moto G

Acolo ei vor lansa telefonul Motorola Moto X+1, care conform retailerului brazilian va avea un display HD de 5.2 inch, Android 4.4.4 si un procesor quad core de 2.2 GHz. Terminalul integreaza si o camera de 13 megapixeli in spate, 16 GB memorie interna si 2 GB RAM. Telefonul a fost listat in 3 configuratii diferite si va veni cu o carcasa din plastic, piele sau lemn (Bamboo).
 
Un retailer brazilian publica din greseala informatii noi despre Moto X+1 si noul Moto G

Al doilea device care a aparut prin intermediul aceleiasi surse este Moto Titan, un nume de cod asociat cu Moto G in trecut. Moto Titan cel nou ar putea fi de fapt urmasul lui Moto G s este mentionat aici cu un display HD de 5 inch, Android 4.4.4, un procesor quad core de 1.2 GHz, camera de 8 MP, 16 GB stocare si 1 GB RAM. E foarte posibil ca aceste specificatii sa fie reale, avand in vedere leakurile precedente ale brazilienilor.




Ceilalti au citit si: