Un proiect esuat intr-un soi de Kickstarter revine la viata sub forma de telefon in China (Video)

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Sâmbata 12-Oct-2013 11:06:32 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 606 ori
Quasar IV e un proiect de pe Indiegogo, care e un soi de Kickstarter, adica o zona unde diferite companii si profesionisti isi expun proiectele, in scopul obtinerii de finantare (crowdfunding). Ei bine, Quasar e ca si esuat, deoarece are mai putin de o saptamana pentru a atinge tinta imposibila de 3 milioane de dolari... dar exista speranta pentru proiect!
 
Un proiect esuat într-un soi de Kickstarter revine la viata sub forma de telefon în China (Video)

Quasar IV este un telefon produs de o companie numita QSAlpha, care se bazeaza aici pe un sistem de super criptare pentru acest device. Producatorul a trebuit sa apeleze la alte surse pentru venituri atunci cand IndieGogo nu a functionat si se pare ca ar fi starnit interesul celui mai mare operator de telefonie din lume, China Mobile.
 
Un proiect esuat într-un soi de Kickstarter revine la viata sub forma de telefon în China (Video)

Handsetul intra in productie aparent si se va livra in a doua jumatate a anului viitor. Aflati ca acest terminal vine cu 64 sau 128 GB de memorie interna criptata, impreuna cu 128 GB stocare in cloud, Android 4.3 drept OS, dar sub forma personalizata si numita QuaOS. Alte dotari includ un display IGZO de 5 inch, cu rezolutie Full HD, un procesor quad core de 2.3 GHz, 3 GB RAM si o camera duala de 13 MP in spate, utilizata pentru functii augmented reality.

In fine, avem parte si de o baterie de 3300 mAh si certificare IP57 pentru rezistenta la apa si praf. Cum va suna acest model?





Ceilalti au citit si: