Un programator si-a automatizat aproape complet viata, creand script-uri pentru scuze de intarziere la munca, SMS-uri pentru sotie...

Stiri Telefoane Haioase

Publicat: Marti 24-Noi-2015 21:46:15 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1067 ori
Eram fascinati cu cativa ani in urma atunci cand Motorola ne propunea un telefon Droid care invata din gesturile noastre si din obiceiurile de utilizare. De atunci a trecut mult timp si Qualcomm Zeroth isi propune sa aiba un comportament cognitiv avansat, invatand si mai mult de la noi. Intre timp un programator a decis sa isi automatizeze aproape complet programul de munca.
 
Un programator si-a automatizat aproape complet viata, creând script-uri pentru scuze de întârziere la munca, SMS-uri pentru sotie...

El a creat o serie de script-uri, care ii permit sa interactioneze cu clientii, sotia sau seful de la munca in mod automat. Gasiti respectivele programe pe Github, unde au fost postate de catre Nihad Abbasov, care a gasit softurile dupa ce un coleg a plecat la un nou job si le-a lasat la indemana. Astfel, exista un script care trimite automat un SMS sotiei ca programatorul va intarzia sa ajunga acasa din cauza muncii.

Mesajul se trimite automat daca utilizatorul se logheaza pe PC-ul de la munca dupa ora 9 seara. Apoi exista si un script care interactioneaza cu un client neplacut, care cere mereu acelasi lucru realizand automat backupul bazei sale de date (adica fix ce cerea clientul mereu). In cele din urma exista si un program care trimite un mail cu scuze sefului companiei, scriind si ca programatorul e bolnav si va lucra de acasa.

Scriptul porneste daca angajatul nu e logat in serverele companiei pana la ora 8:45 am. Desi unele dintre programe sunt de ajutor, cand se exagereaza se exagereaza si veti rata o mare parte din viata daca script-urile se ocupa de interactiunile umane.




Ceilalti au citit si: