Un presupus iPhone 7 apare sub forma de prototip intr-un clip filmat in fabrica Foxconn… probabil fals (Video)

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Marti 22-Dec-2015 21:00:06 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 713 ori
Tratam cu extrem de multa precautie zvonurile care implica scapari de iPhone-uri si iPad-uri noi, stiut fiind faptul ca Apple e cea mai secretoasa companie tech din lume. Acestea fiind spuse, sansele sunt mici ca modelul de mai jos sa fie cu adevarat iPhone 7, dar cata vreme exista o posibilitate de 1%, o vom investiga.
 

Se pare ca acest clip cu un presupus prototip iPhone 7 ar fi fost filmat la o fabrica Foxconn. E amuzanta oarecum regia acestui clip, mai ales ca spre final se aude cineva strigand "hei" si teoretic apare si cineva care il prinde pe muncitorul care filma. La un moment dat apare si un logo Foxconn atunci cand se aude strigatura, de parca cineva incearca din greu sa faca acest clip sa para real.
 
Un presupus iPhone 7 apare sub forma de prototip într-un clip filmat în fabrica Foxconn… probabil fals (Video)

Nici telefonul nu e prea convingator, avand alura unui Huawei, muchii foarte inguste si lipsindu-i butonul Home. Camera principala se afla in mijlocul zonei din spate si nu are blitz, ceea ce e foarte bizar. Camera frontala e centrata si oricat de diferit ar fi designul lui iPhone 7, Apple nu ar face schimbari atat de radicale peste noapte.

Şansele sunt minuscule spre zero ca acest clip sa fie real, dar ne intriga faptul s-ar agita niste zvonaci sa regizeze si filmeze un asemenea video. Voua cum vi se pare tentativa lor?
 




Ceilalti au citit si: