Publicat: Joi 12-Feb-2015 17:29:45 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 536 ori
Banuiam ca evenimentul HTC de la MWC 2015 nu ne va aduce doar telefonul HTC One M9, ci si un HTC One M9 Plus si eventual un model midrange. Azi apare o imagine cu un misterios telefon HTC, care ar putea sa fie nou in aceasta ecuatie.
 
Un nou telefon misterios HTC apare, cu o noua abordare de design pentru difuzoarele BoomSound

El provine de la @upleaks, faimosul leakster care a preluat sceptrul de la @evleaks. Din pacate nu avem prea multe informatii despre handset si nici macar imaginea nu dezvaluie prea multe. Tot ce vedem este un difuzor BoomSound plasat in zona superioara a ecranului, cu o noua abordare de design, una ce dispune pe diagonala decupajele pentru difuzor.

Seria One includea o grila dreptunghiulara pentru difuzor, in vreme ce modelele Desire optau pentru deschideri circulare. HTC One M9 ar include difuzoare si mai discrete, cu forma unor mici decupaje in linie dreapta, daca ne luam dupa randari si scapari. Readucem in discutie aici un zvon putin cam neglijat de presa si anume faptul ca HTC ar putea colabora cu firma Bose pentru a implementa o noua generatie de difuzoare pe terminale viitoare.

HTC ar urma sa lanseze 8 telefoane in acest an, iar acesta se anunta a fi unul midrange, cu carcasa din plastic colorat.




Ceilalti au citit si: