Un nou teaser LG ne dezvaluie un posibil Nexus 3 sau Nexus 4X (quad core, Android Ice Cream Sandwich)

Stiri Telefoane LG

Publicat: Marti 07-Iun-2011 22:58:08 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 521 ori
Dupa Samsung Galaxy S II si iPhone 5, cel mai asteptat smartphone al acestui an este primul model quad core, care ar putea fi chiar Nexus 3 / Nexus 4X. Zvonurile afirma ca noul Google Phone va fi fabricat fie de catre LG, fie de catre HTC, iar acum inclinam sa credem ca prima varianta este cea corecta, avand in vedere teaserul LG pe care il putem vedea mai jos.
 
LG Nexus 3

Acesta a scapat pe web prin intermediul unui angajat al ramurii din Indonezia a companiei, iar imaginea ne aminteste de presupusa fotografie a lui Nexus 3, care a ajuns pe web cu cateva saptamani in urma. Aparent, acesta este un nou smartphone LG din seria Optimus, iar rama sa metalica arata foarte interesant, trebuie sa recunoastem.

Daca acesta este cu adevarat Nexus 3, inseamna ca privim primul telefon quad core cu Android Ice Cream Sandwich, desi suntem mai siguri de OS, decat de procesorul acestui model. La urma urmei, Nvidia a promis ca va livra procesoarele quad core Tegra 3 producatorilor de terminale de abia in august, deci este devreme chiar si pentru scapari de acest gen.
 
Nexus 4X




Ceilalti au citit si: