Un nou brevet Samsung scoate la iveala un dispozitiv numit Earphone ce dispune de un display similar cu cel intalnit pe Google Glass

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Marti 15-Apr-2014 16:05:19 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 185 ori
De curand, un nou brevet a celor de la Samsung a scos la iveala dorința companiei sud-coreene de a lansa pe piața o alternativa pentru ochelarii inteligenți Google Glass. Acest device prezentat in aplicația de brevet poarta numele Earphone și vine la pachet cu un display HUD (head-on display), la fel ca cel intalnit și pe Google Glass.
 
Un nou brevet Samsung scoate la iveala un dispozitiv numit Earphone ce dispune de un display similar cu cel întâlnit pe Google Glass

Spre deosebire de Google Glass, Samsung a decis ca acest device sa nu adopte design-ul de tip ochelari, ci sa pastreze un look de tip casca bluetooth careia i-au adus o serie de modificari și i-au atașat ulterior și un display.

Deși pentru moment, device-ul schițat in imaginile de mai sus arata destul de bine, ramane de vazut care va fi scopul acestuia și daca produsul in cauza se va dovedi a fi real in viitor. Voi ce parere aveți despre acest posibil Gear Glass?




Ceilalti au citit si: