Publicat: Sâmbata 16-Apr-2011 14:53:47 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 353 ori
Brandul de telefoane Sony Ericsson Walkman nu a mai aparut de ceva timp pe un model nou, dar iata ca faimoasele music phones ar putea reveni pe piata prin intermediul unui terminal Android. Singurele indicii cu privire la o lansare de acest gen sunt imaginea de mai jos si speculatiile conform carora noul telefon va arata ca XPERIA X8.
 
Un nou Sony Ericsson Walkman cu Android la bord gata de lansare? W15 modelul ales?

Presupusul nume al noului model este Sony Ericsson W15 sau poate chiar Droid Walkman, daca Motorola nu va avea nimic impotriva. Revenind la zvonuri, acestea afirma ca specificatiile nou-venitului vor fi similare cu cele ale lui Xperia X8, incluzand un display HVGA de 3 inchi, un procesor de 600 MHz si o camera de 3.2 megapixeli.

Interfata va fi una customizata, o functie standard pentru telefoanele Walkman si se pare ca la bordul lui W15 se va afla si un chip audio specializat, care suporta codecuri lossless. In ce priveste lansarea, am putea vedea acest terminal pe piata in aprilie sau mai, daca speculatiile sunt reale, deci ar trebui sa asistam la un anunt oficial in curand.




Ceilalti au citit si: