Un hot a returnat tableta furata pentru ca nu putea sa o foloseasca; A dus-o inapoi la firma caritabila de unde o luase

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Duminica 04-Ian-2015 16:37:43 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 227 ori
Au fost cazuri cand hoti de telefoane mobile si-au expus aventurile fara voia lor via Dropbox, dar si cazuri in care raufacatorii au furat terminale degeaba. De ce? Pentru ca ei pur si simplu nu stiau sa le foloseasca. Este si cazul lui Cristopher Hooson, hot care a furat o tableta Android.
 
Un hot a returnat tableta furata pentru ca nu putea sa o foloseasca; A dus-o înapoi la firma caritabila de unde o luase

Apoi el a realizat ca nu stie sa umble cu terminalul si l-a returnat la firma caritabila de unde il luase. A durat doar 8 zile ca device-ul sa ajunga inapoi la sursa. Hooson luase tableta din vitrina magazinului londonez axat pe actiuni caritabile. Apoi barbatul de 33 de ani a incercat sa foloseasca terminalul, dar vazand ca el nu functioneaza, a incercat sa il doneze inapoi la magazin, ca un client normal.

Problema e ca hotul a fost recunoscut de angajati si din filmarile camerelor de securitate, iar politia a fost chemata rapid. Terminalul valoreaza 50 de lire sterline si aparent nu functiona din lipsa altor echipamente necesare. Hooson a primit o amenda de 75 de lire sterline si alte cateva zeci de lire sterline pentru infractiunea sa. Inca nu e clar daca in afara de amenzi, barbatul va face si inchisoare, desi sansele sunt mici.

Nu putem decat sa ne intrebam ce marca era acea tableta si ce "echipamente" ii lipseau.




Ceilalti au citit si: