Un cuplu roman e gata sa intre in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga convorbire telefonica: Dragoste Fara Limite

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Miercuri 09-Iul-2014 14:54:47 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1176 ori
Vodafone Romania sustine initiativa a doi indragostiti din Romania, care vor sa poarte cea mai lunga convorbire telefonica din lume, intrand astfel in Cartea Recordurilor. Cei doi se numesc Alin si Andreea si sunt protagonistii unor reclame Vodafone despre relatiile de la distanta.
 
Vodafone record convorbire

Ei bine, ii puteti vedea pe cei doi live pe Facebook, cu o convorbire ce dureaza deja 24 de ore. Scopul celor doi este de a vorbi la telefon peste 54 de ore si 5 minute, cu cateva pauze, acesta fiind recordul mondial actual. Cei doi sunt protagonisti ai campaniei Vodafone RED, iar convorbirea lor va fi transmisa in continuare pe Facebook in urmatoarele ore. Ei accepta si intrebari de la public, pe Facebook, in cazul in care raman fara subiecte.

Aici puteti sa ii urmariti si sa le trimiteti mesaje de incurajare. Convorbirea a inceput marti, pe 8 iulie, la ora 13:00. De-a lungul acestei convorbiri, fiecare dintre ei se afla un magazin Vodafone: Alin se afla in magazinul de pe Calea Mosilor, Bucuresti, iar Andreea in magazinul din strada Augustin Pacha din Timisoara. Pentru a intra in Cartea Recordurilor cei doi nu trebuie sa repete subiectele de conversatie, sa nu faca pauze mai lungi de 10 secunde, iar convorbirea trebuie sa aiba sens logic.

Cei doi indragostiti au dreptul la 5 minute de pauza dupa fiecare ora de convorbire, cu posibilitatea de acumulare a pauzelor. Cum vi se pare campania?

Detalii despre abonamentele Vodafone RED, puteți afla aici.
 




Ceilalti au citit si: