Trolling sau inventivitate? LG inregistreaza denumirea G5 SE, posibil inspirata de iPhone SE, deși cu origini puțin mai vechi

Stiri Telefoane LG

Publicat: Marti 05-Apr-2016 21:30:17 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 678 ori
Daca aceasta stire aparea cu cateva zile in urma, cu siguranta intra la categoria "pacaleala de 1 aprilie", dar am trecut cu mult peste acel moment. Aflam azi ca LG a inregistrat denumirea "G5 SE" dintr-un motiv sau altul, parand a indica faptul ca pregateste o Editie Speciala de LG G5.
 
Trolling sau inventivitate? LG înregistreaza denumirea "G5 SE", posibil inspirata de iPhone SE, deși cu origini puțin mai vechi

Evident prima idee este asocierea cu iPhone SE si lansarea rapida a unui device cu diagonala mica LG pentru a-l contracara. Daca ne luam dupa istoricul acestui trademark, el se afla in dezvoltare inca din luna decembrie a anului trecut. Au fost descoperite 4 versiuni separate ale acestui model pentru care LG a aplicat in ultimele luni.

Doua dintre ele au aparut la 8 zile dupa anuntarea lui iPhone SE pe 21 martie, una pe 19 febraurie, iar cea mai veche mentiune dateaza din 30 decembrie 2015. O "Editie Speciala" ar putea fi de fapt un G5 supradotat si cu stylus de exemplu, nu neaparat mai mic. De obicei LG lanseaza variante mai mici ale handseturilor sale incadrate in gama "C".

Anul trecut LG G4c nu a fost prea bine primit, deci ramane de vazut cum va fi intampinat LG G5 SE.




Ceilalti au citit si: