Transferurile de bani prin MoneyGram realizate in magazinele Orange aduc clienților operatorului 50 minute internaționale

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Vineri 04-Apr-2014 10:27:50 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 192 ori
Astazi, prin intermediul unui comunicat de presa, cei de la Orange ne aduc la cunoștiința faptul ca pana pe data de 30 aprilie, clienții Orange ce folosesc serviciul de transfer de bani MoneyGram in magazinele Orange vor primi 50 minute internaționale direct pe numarul de telefon Orange.
 
Transferurile de bani prin MoneyGram realizate în magazinele Orange aduc clienților operatorului 50 minute internaționale

Cele 50 minute internaționale vor fi valabile timp de 30 de zile de la data alocarii in cadrul Uniunii Europene. Astfel, in momentul in care un client Orange va dori sa depuna sau sa retraga bani prin intermediul MoneyGram in magazinele Orange, i se va solicita numarul de telefon, urmand ca ulterior sa ii fie alocate cele 50 minute internaționale.

Cu toate acestea, minutele nu vor deveni active imediat, ci doar in 3 zile lucratoare de la data transferului efectuat, acest lucru urmand sa fie comunicat prin intermediul unui SMS. Pentru mai multe detalii despre serviciile MoneyGram desfașurate in magazinele Orange puteți urma acest link.




Ceilalti au citit si: