Publicat: Vineri 28-Dec-2012 10:24:26 - Autor: Mobilissimo.ro - Afisat de: 3229 ori
Sunt sigur ca ati citit deja top 10 telefoane ale anului 2012 in viziunea fiecarui redactor Mobilissimo.ro si acum ne apropiem si de momentul in care se va decide la vot si preferinta cititorilor pentru Telefonul Anului. Intre timp tragem linie la toate articolele de pana acum si rezumam preferintele redactorilor cu o medie.
 
Topul telefoanelor anului 2012: media preferintelor redactorilor Mobilissimo.ro

Astfel Samsung Galaxy S III este plasat pe locul intai, urmat la foarte mica distanta de Samsung Galaxy Note II, iar pe 3 se afla iPhone 5. Samsung Galaxy S III este dupa parerea multora telefonul anului 2012, fapt denotat si de zecile de milioane de unitati vandute, plus comentariile de pe canalul nostru de pe YouTube, plus comentariile la diferite articole. Impresia generala este una pozitiva fata de acest telefon quad core cu CPU Exynos si ecran de 4.8 inch. Terminalul a primit nu cu mult timp in urma si actualizarea la Jelly Bean si are o durata de viata a bateriei buna, plus acea varietate de gesturi de control, care a cucerit multa lume. Am realizat un review detaliat aici iar acest smartphone costa 2.299 lei la evoMAG.

Şi Galaxy Note II ar fi putut fi telefonul anului, dar dimensiunea este cea care l-a facut sa piarda puncte, dupa parerea mea. Avem de-a face aici cu un phablet de 5.5 inch totusi, ceea ce face prezenta sa pe podium cu atat mai impresionanta, deoarece acest device nu este chiar 100% un telefon, ci un phablet cu functie de telefon. Ecranul luminos HD, camera excelenta, bateria fantastica si un design placut sunt aspecte apreciate la acest model, care a primit review de la noi aici si care costa 2.549 lei la eMAG. iPhone 5 este reprezentantul Apple in media topurilor redactorilor, ocupand locul 3.

iPhone 5 are o camera de 8 megapixeli, o camera foarte buna de altfel, vine cu un design ultraslim, greutate foarte scazuta, dar nu inoveaza destul incat sa rupa gura targului. E drept ca s-au marit ecranul si rezolutia, dar asta nu e de ajuns... Am realizat un review detaliat acestui terminal de 4 inch aici si pretul sau este acum de 3.360 lei pe Marketonline.ro.  Observati si ca locul 4, LG Nexus 4 nu e nici el departe de podium.

Iata cum arata și restul listei de terminale care au intrat in top:
 
4. LG Nexus 4
5. HTC One X
6-7. Nokia Lumia 920
6-7. Nokia 808 PureView
8. HTC One S
9. ASUS PadFone 2
10. HTC 8X

11. LG Optimus 4X HD
12. Motorola Droid RAZR MAXX HD
13. Sony Xperia T
14-15. Motorola Droid RAZR i
14-15. Huawei Ascend P1
16. Sony Xperia S

In final, si tu poti decide care e telefonul anului, prin votul cititorilor Mobilissimo.ro, pe care il realizati aici:
 


Au mai ramas doar 3 zile pana aflam marele castigator al deciziei publicului in acest an! Tu ce ai votat?




Ceilalti au citit si: