Publicat: Luni 31-Dec-2012 00:41:52 - Autor: Mobilissimo.ro - Afisat de: 2094 ori
Cu cateva saptamani in urma incepeam temerara initiativa de a supune la vot, votul vostru, al cititorilor Mobilissimo.ro cel mai bun telefon al acestui an. Noi ne-am spus deja parerea, am tras linie la final de an si concluziile au fost spuse in opinia noastra. Acum v-am lasat pe voi sa va manifestati opinia prin intermediul unui sondaj, care s-a incheiat aici.
 
Telefonul anului 2012

Ei bine, din pacate se pare ca in ultimele zile unele modele de telefoane au fost impinse artificial in sus de votanti, deci daca simtiti ca este ceva in neregula cu acest top fata de ultima verificare de acum cateva zile, cam asta e problema. Aveti oricum media toprilor redactorilor Mobilissimo.ro ca etalon, zic eu si un clasament mai realist, de asemena. Din pacate pot spune ca s-a trisat atat la votul pentru Telefonul Anului, cat si pentru Tableta Anului si "nu inteleg" de ce ar face cineva asa ceva...

Lasand la o parte acest subiect, hai sa anuntam si marii campioni. E vorba despre Samsung Galaxy S III (review aici), faimosul smartphone de 4.8 inch, cu CPU quad core Exynos si camera de 8 megapixeli, care a primit 31% din toate voturile, adica 667 (cu 1 peste un numar diabolic...). Apoi vine in mod surprinzator ASUS PadFone 2 (review aici), cu 22% din voturi si un total de 473 de voturi, deci distanta pentru S III e foarte mare. Pe 3 se afla Samsung Galaxy Note II (review aici), phabletul cu ecran HD, CPU quad core si acel S Pen evoluat, care a atins 20% din preferinte, cu 443 de voturi.

Nokia Lumia 920 se afla pe 4, cu 19% si 416 voturi, iar HTC One X pe 5 cu 16%. Marele soc e iPhone 5, care se afla pe 6, cu doar 13% si doar 272 voturi... Review-ul lui iPhone 5 il vedeti aici si va pot spune sincer ca merita mai mult de locul 6.

Iata și restul modelelor votate:
 
Top 10 telefoane 2012

In fine, ne-am gandit foarte serios ca la anul sa nu mai facem un astfel de clasament din cauza trisarii... Galaxy S III isi merita locul, dar poate nu cu atat de multa controversa! Şi acum... sa inceapa feedback-ul, care va rog sa fie civilizat!




Ceilalti au citit si: