Publicat: Joi 13-Feb-2014 21:25:19 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 606 ori
Incepe o saptamana tare grea pentru masculii care vor sa ofere un cadou potrivit prietenei, deoarece in 2014 pretentiile au crescut si mai mult. Urmeaza apoi si perioada grea a lui 1 martie si 8 martie, dar mai avem pana acolo. In urmatoarele randuri aruncam o privire asupra cadourilor ideale pentru ea cu ocazia lui Valentine's Day, deoarece cadourile pentru El sunt cu siguranta cumparate de domnisoare de multa vreme, ele fiind prevazatoare.

10) Samsung Galaxy S III La Fleur
 
Samsung Galaxy S III La Fleur
 

Nu exista telefon mai feminin la ora actuala decat un model din seria La Fleur de la Samsung. Printre ele se numara si Samsung Galaxy S III La Fleur pe alb, in varianta de 16 GB. El costa 1.549 lei, iar un pret cu 50 lei mai mic gasiti o versiune "baby pink" a acestui telefon, un roz destul de strident, care sare in ochi. Telefonul inca are un procesor Exynos quad core capabil, un ecran mare, de 4.8 inch cu rezolutie HD si o camera de 8 megapixeli destul de buna.

9) iPhone 5C
 
iPhone 5c roz

Va mirati ca un iPhone 5c roz este cel mai ieftin model modern in oferta eMAG.ro? Probabil ca nu e o coincidenta, avand in vedere ca vine Valentine's Day. Astfel, un iPhone 5c de 16 GB, in varianta roz costa 2.389 lei. Ce recomanda acest device? Specificatii de iPhone 5, coloritul sau unic si din cate am inteles si o camera frontala putin mai puternica, asta pentru don'soara a descoperit Facetime si nu mai puteti scapa de ea fara o camera frontala HD.

8) Gigabyte GSmart Roma R2 dual SIM Red
 
Gigabyte GSmart Roma R2 dual SIM Red
 

Pentru cei care nu vor sa cheltuiasca prea mult si au o consoarta cu 2 SIM-uri la dispozitie, poate ca Gigabyte GSMart Roma R2 ar fi o idee buna. E vorba aici despre varianta rosie a telefonului, un model dual SIM care costa 649 lei si include un procesor dual core MediaTek de 1.3 GHz, Android 4.2 Jelly Bean, slot microSD si o camera de 5 megapixeli cu blitz LED. De remarcat si ca telefonul are un aspect destul de atragator, mai ales in zona frontala, iar ecranul are doar 4 inch.

7) Toshiba Encore WT8-A-102
 
Toshiba Encore WT8-A-102

Conceptul de tableta Windows cu pret accesibil e practic definit de modele ca Toshiba Encore WT8-A-102. El costa doar 1.279 lei si ruleaza Windows 8.1, iar dotarile sale includ un procesor Intel Atom Z3740D de 1.33 GHz, 2 GB RAM, 32 GB stocare, GPS, Bluetooth si port micro HDMI. Tableta suporta o rezolutie de 1280 x 800 pixeli pe un panou de 8 inch si cantareste 445 de grame. Acest gadget are si o camera impresionanta de 8 MP in spate cu blitz LED.

6) LG G Pad 8.3
 
LG G Pad 8.3

Nu putem uita si de tablete in aceasta perioada, mai ales ca modelul LG G Pad 8.3 este unul portabil si cu format placut. Tableta costa acum doar 1.299 lei la eMAG.ro si este probabil cel mai apreciat model de tableta Android din 2013, la bataie cu Nexus 7 2013. Acest device are un procesor puternic, Snapdragon 800, un ecran Full HD IPS excelent cu rezolutie de 1920 x 1200 pixeli, Android 4.2 si 2 GB RAM. El aduce si numeroase aplicatii si o camera cu functii destul de multe pentru un terminal mare.

5) Huawei Ascend P6
 
Huawei Ascend P6

Probabil cel mai aratos model din acest top, Huawei Ascend P6 se remarca prin pretul scazut, de doar 1.449 lei, dar si mai mult prin grosimea sa incredibila, de putin peste 6 milimetri. Acest handset ultraslim nu are rival in tara noastra la capitolul talie, retineti acest lucru. Ascend P6 foloseste un procesor quad core, o camera de 5 megapixeli cu blitz LED, 2 GB RAM si 8 GB stocare, plus slot microSD. Ecranul sau este un IPS LCD de 47 inch, cu rezolutie 720p.

4) Samsung Galaxy S3 Mini
 
Samsung Galaxy S3 Mini
 

Inca un pret foarte bun se aplica la Samsung Galaxy S3 Mini, in versiunea White la Fleur, care costa 949 lei. Acest terminal ruleaza Android 4.1, are o camera de 5 megapixeli cu blitz LED si un ecran de 4 inch, cu rezolutie de 480 x 800 pixeli, dar si cu panou Super AMOLED, care are un alb aprins si un negru adanc. Mai gasiti telefonul si pe albastru, rosu, negru sau maro, daca nu apreciati varianta standard alba. Ca performanta a unui telefon sub 900 lei si cu brand mare, e greu sa gasiti un rival pentru acest device.

3) Samsung Galaxy S4 Mini
 
Samsung Galaxy S4 Mini

Telefonul Samsung Galaxy S4 Mini la pretul de 1.499 lei este inca o oferta buna si e vorba aici despre versiunea de 8 GB pe alb, cea pe negru fiind putin mai scumpa. Handsetul masoara doar 8.94 mm in grosime si aduce un display qHD Super AMOLED de 4.3 inch. De apreciat este prezenta lui S Health printre aplicatii, daca ei ii place joggingul, dar si cele cateva functii si gesturi ale lui Galaxy S4 care au fost pastrate pe acest device. Telefonul ruleaza Android 4.2 Jelly Bean, iar camera sa de 8 megapixeli are cateva functii atractive, cu care va veti putea juca ore intregi.

2) LG Nexus 5
 
LG Nexus 5

Exact cum am prezis in luna decembrie, LG Nexus 5 a inceput sa piarda din pret, ajungand acum la 1.899 lei. Şi la ora actuala, acest smartphone are cel mai puternic procesor de pe piata, un Snapdragon 800 quad core de 2.26 GHz, insotit de 2 GB RAM si sunt sigur ca domnisoara va fi incantata de spatele soft touch si de faptul ca handsetul e destul de subtire, la 8.5 mm. Rapiditatea telefonului si faptul ca macar un update sau doua de Android sunt asigurate ar trebui sa fie alte 2 aspecte atractive aici.

1) Nokia Lumia 520/Lumia 525
 
Nokia Lumia 520

Daca vreti sa speculati putin pe tema culorilor fistichii, ea va aprecia cu siguranta un telefon mic si cochet, dar si care nu face gaura in buzunar. Culoarea fistichie de care vorbeam e galbenul, de vreme ce varianta galbena de Nokia Lumia 520 e cu 10 lei mai ieftina la eMAG.ro, costand 539 lei, fata de pretul general al pietei, de 550 lei. Telefonul vine cu ecran de 4 inch, cu rezolutie de 480 x 800 pixeli, 8 GB memorie interna, slot microSD, procesor dual core si camera de 5 megapixeli fara blitz LED. Dupa cum puteti afla si din recenzia noastra, acest telefon are o acustica excelenta, peste orice asteptare, deci melomanele vor fi incantate.
 
Nokia Lumia 525

Şi iata ca, exact ca o coincidenta a sosit si Nokia Lumia 525 in Romania prin evoMAG.ro. El costa 663 lei si este disponibil pe negru, portocaliu, galben si alb. Terminalul aduce de 2 ori mai mult RAM decat Lumia 520, adica 1 GB si include si 8 GB spatiu stocare si slot microSD. Terminalele impart in rest aceleasi specificatii, desi aparent bateria de 1430 a lui Lumia 525 administreaza mai bine energia si ofera mai mult timp de convorbiri, cam cu o ora.

Orice v-ati hotara, retineti ca ar fi ideal sa comandati produsul azi, astfel incat el sa ajunga maine, de Valentine's Day. Spor la cumparaturi!




Ceilalti au citit si: