Publicat: Vineri 08-Feb-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 230 ori
Inregistrarea clipurilor video la calitate VGA nu este o noutate, dar DivX si LG au anuntat ca smartphone-ul LG Viewty poate acum inregistra video la calitate VGA si 120 de fps, prin intermediul unui update de software.

LG Viewety inregistreaza DivX

Intre timp, noile terminale LG Viewty vor fi livrate cu softul deja instalat. Inregistrarile se vor face in format Divx, ceea ce inseamna ca veti putea viziona clipurile pe orice terminal cu suport DivX, de la computere la diferite PMP-uri, sau chiar un Xbox 360 sau PlayStation 3, de exemplu. Pe langa inregistrari video la calitate superioara, telefonul foloseste camera sa de 5 megapixeli pentru a face poze de exceptie.

Viewty este deja disponibil in Europa si chiar si in Romania, astfel ca puteti testa minunatia DivX chiar acum. Ramane de vazut ce performante ne va aduce un posibil urmas al lui Viewty, care probabil va creste numarul de megapixeli ai camerei, probabil adaugand si cateva frame-uri pe secunda in plus. Mobile World Congress ar fi prilejul perfect pentru ca update-ul de software sa isi demonstreze capacitatile la maxim pe Viewty.


[


Ceilalti au citit si: